Autozoekhulp
De expert in zoekopdrachten.

Keuze pakketten :

Basis pakket :

Basis pakket : € 50,- 

  • Inventarisatie van uw autowensen : Dit kan per mail, telefonisch of per WhatsApp.
  • Inventarisatie voorstel : Op basis van deze inventarisatie krijgt u van mij 6 zoekresultaten. Deze zoekresultaten bestaan uit 3 auto's in de regio , 2 auto's landelijk en 1 een auto is een model waar u misschien zelf helemaal niet aan gedacht heeft.


Basis pakket plus :

Basis pakket plus : € 125,- 

  • Inventarisatie van uw autowensen : Dit kan in een persoonlijk gesprek, per mail, telefonisch of per WhatsApp.
  • Inventarisatie voorstel : Op basis van uw autowensen krijgt u van mij 6 zoekresultaten. Deze zoekresultaten bestaan uit 3 auto's in de regio , 2 auto's landelijk en 1 een auto is een model waar u misschien zelf helemaal niet aan gedacht heeft.
  • Selectie : Van het inventarisatie voorstel maken we een selectie met welke auto(‘s) u verder wilt gaan. Van deze auto(‘s) werk ik de details uit.
  • Kosten : U ontvangt een indicatief overzicht van wat de auto(‘s) u kosten aan onderhoud en afschrijving.
  • BPM Check : We kijken of het BPM bedrag klopt. Dit is vaak van belang voor auto's die ingevoerd zijn uit het buitenland. Is het BPM bedrag erg laag kan het zijn dat de auto schade heeft gehad.
  • Inruiladvies : U ontvangt van mij een indicatie wat de waarde van uw huidige auto is.
  • Advies welke auto het beste past bij uw wensen.


Totaal pakket :

Basis en basis plus pakket aangevuld met een aantal extra's : € 225,- 

U heeft een auto op het oog maar wilt dat wij samen de auto bekijken. In de praktijk kan deze afwijken van wat de foto’s op internet laten zien.

We maken indien gewenst samen een proefrit. De afspraak hiervoor kunnen wij voor u maken zodat de auto klaar staat als we bij het autobedrijf aankomen. Tijdens de proefrit beoordelen we de rij-eigenschappen en een gedeelte van de techniek van de auto. Rijdt, stuurt, remt, versnelt, schakelt en spoort de auto zoals het hoort, zijn er geen bijgeluiden of trillingen. Ook controleren we of de meeste functies van de auto naar behoren werken. Denk bijvoorbeeld aan de airconditioning, parkeersensoren, navigatiesysteem enz. 

Wij controleren of alle documenten zoals instructie en onderhoudsboekje aanwezig zijn, of deze zijn ingevuld en kloppen bij de auto. Soms is de onderhoudshistorie gedigitaliseerd, dan achterhalen we deze op een andere manier. Tevens controleren we of de omschreven extra’s en accessoires ook daadwerkelijk aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld een afneembare trekhaak of een reservewiel.

Door middel van een visuele inspectie controleren we de algehele staat van de auto.

We meten de dikte van de lak om te beoordelen of delen van de auto eventueel zijn overgespoten.

In dit pakket voeren wij een digitale check uit van het schade verleden(dit is nooit voor 100% betrouwbaar). De invoer van de digitale schade gegevens van auto's is gestart rond 2006. Mocht om wat voor een reden de schade niet zijn geregistreerd staat dit niet vermeld in de digitale check (komt vaker voor met auto's die ingevoerd zijn). 

Als u wilt overgaan tot aankoop van de bekeken auto onderhandel ik desgewenst met de verkoper. Denk hierbij aan de aanschafprijs, inruilprijs, accessoires, garantie en aflevervoorwaarden. Ik onderhandel tot een bepaald niveau, uiteraard neemt u de beslissing.

*Reiskosten boven de 25 km enkele reis á € 0.29,- cent per km.                                                                            

Maatwerk :

Maatwerk auto aankoopadvies.

U wilt dat wij een specifieke auto voor u gaan zoeken. U wilt uit een van de pakketten slecht enkele onderdelen. Kortom dienstverlening op maat, advies afgestemd op uw specifieke wensen. Wij bepalen vooraf wat u wel en niet nodig heeft, wat u zelf wilt doen en waar ik u bij begeleid. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw wensen.

Neemt u gerust contact met ons op, ik informeer u graag.